ADVIES

ADVIES

WERKGEVERSPAKKET

€ 575

– Bouwpakketprijzen exclusief btw. Uiteraard is Mix&Match ook mogelijk –

PRIVACYPAKKET

€ 715

– Bouwpakketprijzen exclusief btw. Uiteraard is Mix&Match ook mogelijk –

ONDERNEMERSPAKKET

€ 475

– Bouwpakketprijzen exclusief btw. Uiteraard is Mix&Match ook mogelijk –

SAMENWERKEN-PAKKET

€ 525

– Bouwpakketprijzen exclusief btw. Uiteraard is Mix&Match ook mogelijk –

– Bouwpakketprijzen exclusief btw. Uiteraard is Mix&Match ook mogelijk –

JURIDISCHE PAKKETTEN

Heb je frisse ideeën, start je een nieuwe onderneming of kan jouw bedrijf wel een goede juridische basis gebruiken? Dan heb je goed en praktisch juridisch advies nodig. AdviesJurist is dé expert die jarenlange ervaring vertaalt naar praktische en goed leesbare documenten. Kwalitatief juridisch advies, waar je direct in de praktijk mee aan de slag kunt.

AdviesJurist biedt altijd twee opties: maatwerkpakketten of bouwpaketten. Maak de keuze die het beste bij jou past. Koop jij bijvoorbeeld jouw tuinbank ook liever als bouwpakket? Dan passen juridische sjabloondocumenten met stappenplan wellicht goed bij jou! Het bouwpakket bestaat in dit geval uit een document met geel gemarkeerde gedeelten, die je nog moet invullen. En opmerkingen in de kantlijn die je een eind op weg helpen.

Liever even wachten op het moment dat je rustig met de benen omhoog kunt met je nieuwe aanwinst? Dan kun je kiezen voor een van de maatwerkpakketten. In een persoonlijke intake bepalen we precies wat je nodig hebt, welke documenten en wat daarin moet komen te staan.

AdviesJurist levert het eerste concept op. Aan de hand daarvan lever je persoonlijke input om de puntjes op de i te zetten. Of, om in de trant van de tuinbank te blijven, de kleur van de kussens en de afwerking te bepalen. Het eindresultaat: kant en klaar juridische documenten.

Wat past bij jouw onderneming? Laat het weten, dan hebben we zo snel mogelijk contact!

CONTRACTEN EN VOORWAARDEN

Contracten en voorwaarden

Bij ondernemen hoort ook het sluiten van overeenkomsten. Soms zijn dat ingewikkelde contracten.  Ook voor een simpel akkoord op een deal, een pagina’s lange verwerkersovereenkomst, arbeidscontract, of  ingewikkelde algemene voorwaarden is het fijn om met iemand te kunnen sparren. Laat je contract opstellen of reviewen of vraag om een risicoscan.

Contract of voorwaarden laten opstellen?

Ik bel je zo snel mogelijk terug!

  Juridische inventarisatie

  Als ondernemer kom je op verschillende momenten op het punt terecht dat je een jurist nodig hebt. Het minst geliefde moment is als er een ruzie is ontstaan. Eentje die niet meer onderling kan worden opgelost. Of als een boete wordt opgelegd door een toezichthoudende instantie. Dit soort situaties wil je als ondernemer liever voorkomen.

  Bepaal goed wat je nodig hebt. Als je het hebt over ondernemen. En juridische zaken vooraf goed regelen, stel jezelf dan de volgende vragen:

  • Hoe gaat je onderneming er uit zien?
  • Aan wie ga je verkopen?
  • Met wie ga je samenwerken? En op welke manier?
  • In welke land of welke landen?
  • En wat ga je precies verkopen? Hoe breng je dat op de markt?
  Met een goede juridische inventarisatie weet je precies waar je staat. Welke risico’s loop je? En welke verplichte documenten moet je nog maken?

  Review

  Laat een review uitvoeren, een websitescan, of stel je vragen over telemarketing en over direct marketing. Je kunt ervoor kiezen om een offerte en de bijbehorende algemene voorwaarden te laten controleren, om proactief je ondernemersrisico’s zo klein mogelijk houden.

  Ook in het arbeidsrecht kan het soms fijn zijn om de eeuwenoude contracten eens te laten controleren. Laat je adviseren over het concurrentiebeding of de risico’s van een zzp contract of overeenkomst van opdracht. En samen zorgen we ervoor dat je er nog sterker voor staat!