Voorkom vakantie stress

Vakantie of reis verplicht advies jurist

De vakantietijd is een periode om te ont- stress -en. Voor veel ondernemers is juist de aanloop naar de vakantie een stress periode. Geldt dat ook voor jou? Zorg dan voor goede juridische voorwaarden, om vakantie stress te voorkomen.

Juridische voorwaarden tegen vakantiestress, huh?

Ja echt. Kijk maar eens naar jouw voorwaarden. Heb je beloofd dat je binnen de afgesproken termijn levert? Of mag je ook een paar dagen of weken uitlopen? En hoe lekker is het als je afspraken zo duidelijk zijn, dat je precies weet waar je aan toe bent.. Voor allebei de partijen een verademing hoor! Dan kun je met een gerust hart de vakantie in.

Met goede juridische voorwaarden kun je jezelf namelijk een hoop ruimte geven. En dus stress besparen. En natuurlijk is het ook nog eens een lekker gevoel om zeker te weten dat jouw juridische basis op orde is.

Geen vakantie stress meer

Dat is lekker 🌞. Waar moet je dan goed om denken als ondernemer? In elk geval dat je de algemene voorwaarden op tijd aan de klant aanbiedt. Als je dat niet doet, gelden je randvoorwaarden namelijk sowieso niet.

Belangrijke afspraken in algemene voorwaarden tegen vakantie stress:

🔵 Annuleringsvoorwaarden (vlak voordat je op vakantie gaat💼, zegt die grote klant af..)

🟣 Afspraken over levertermijnen (🛫vlucht al geboekt, maar klus nog niet rond? lekker gaan!)

🔵 Afspraken over betaaltermijnen (staat het maar mooi op je rekening, als je moet betalen bij dat dure restaurant😉)

BEL MIJ TERUG

  Vragen? AdviesJurist helpt je graag op weg met praktisch juridisch advies waar je direct in de praktijk me aan de slag kunt!

  Demi Grandiek Adviesjurist en Privacy Professional

  AdviesJurist
  &
  Privacy Professional

  Het overbrengen van kennis op een manier die past bij de organisatie, zorgt ervoor dat organisaties zelf tot inzichten komen.

  UITGELICHTE BLOGPOSTS
  WAT ZEGGEN KLANTEN?