Werkwijze

Praktisch, creatief en duidelijke communicatie in normaal Nederlands.

Dat is de kern. Jij moet weten waar je aan toe bent. Vooraf, maar ook tijdens onze samenwerking. We werken samen, om jouw organisatie beter te maken. Of om zaken duidelijker te krijgen. 

“Een eyeopener kunnen bieden, juist dát maakt dit werk zo leuk ”

Drie samenwerkingsvormen

  1. Ben je op zoek naar juridisch advies? Hier lees je meer over de mogelijkheden en aanpak.
  2. Een uitgebreid compliance traject starten? Goed idee! Daarover lees je op de Compliance pagina meer.
  3. Behoefte aan een vaste sparringspartner, of aanstelling van externe specialist? Ook dat kan! De specialist van AdviesJurist is extern beschikbaar.

Over AdviesJurist

In 2014 is AdviesJurist opgericht. Toen nog onder de naam DMG Juridische Dienstverlening en gericht op arbeidsrecht en algemeen contractenrecht. Met inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van Privacy, ICT en Security, ontzorgt AdviesJurist organisaties in allerlei branches. Met name de commerciële organisaties en praktijkgerichte ondernemers passen goed bij de aanpak van AdviesJurist. 

Duidelijk en no-nonsense. Op z’n Noord-Hollands betekent dat vaak: geen poespas, en zeggen waar het op staat. Ik zorg dat jij als klant ook echt snapt waar het over gaat.

Samenwerkingspartners

AdviesJurist werkt samen met partners. Omdat we elkaar versterken, of juist aanvullen. 

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype  Automatisch gegenereerde beschrijving

Een breed netwerk

Heb je een andere vraag? Geen paniek! AdviesJurist verwijst je graag door. Door een breed netwerk van juristen en adviseurs, is er altijd een juiste specialist beschikbaar. Hierdoor kan AdviesJurist doen waar zij goed in is. En werken we samen bij onderwerpen waar anderen beter in zijn.