CONTACT

CONTACT

of stuur een bericht via:

Behoefte aan juridisch advies in normaal Nederlands, waar je direct in de praktijk mee aan de slag kunt? Stuur een e-mail naar info@adviesjurist.nl of vul het contactformulier in.

We hebben zo spoedig mogelijk contact om je vraag te beantwoorden. Of om een persoonlijke (online) intake in te plannen van 30 minuten.

Heb jij niets met lappen tekst, en stel je je vragen liever mondeling? Boek dan een sessie met een AdviesJurist! Geef in het contactformulier aan waar jij tegenaan loopt. Ik neem contact met je op om een sessie in te plannen en zal je laten weten welke documentatie ik graag van jou wil ontvangen.

OP ZOEK NAAR EEN JURIDISCH SPARRINGSPARTNER?

telemarketing Advies Jurist

Stuur je liever een WhatsApp bericht? Dat mag ook. Je kunt mij bereiken via 0657627288

Waarom adviesjurist?

Een juridisch adviseur met een brede ervaring op het gebied van privacy, contracten en arbeidsrecht. In het bijzonder het vertalen van moeilijke juridische termen naar laagdrempelige documenten in normaal Nederlands. AdviesJurist zorgt ervoor dat je niet alleen antwoord krijgt op je vraag, maar geeft ook antwoord op de vraag achter de vraag. Zo vind jij precies waar je naar op zoek bent. Ook als je nog niet wist wat je zocht.

Door een doelgerichte insteek weet ik precies hoe mijn advies kan bijdragen aan jouw verplichtingen met betrekking tot regels en wetten. Als juridisch sparringpartner kies ik voor een proactieve samenwerking. Samen komen we tot een gewenst eindproduct.