Algemene voorwaarden AdviesJurist

Een contract of voorwaarden Advies Jurist

Algemene voorwaarden AdviesJurist

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van AdviesJurist. Wanneer je diensten afneemt, sluit je een overeenkomst met de opdrachtnemer. Dit gebeurt zodra je een aanbod aanvaardt. 

Als je een overeenkomst aangaat met AdviesJurist, zijn algemene voorwaarden van toepassing op de overeenkomst. Deze algemene voorwaarden kun je inzien en downloaden via de knop hieronder.

Als algemene voorwaarden van toepassing zijn, betekent dit dat, voor de onderwerpen waar wij niets specifiek in de offerte of in ons mailcontact hebben afgesproken, voorwaarden gelden. En dat zijn de voorwaarden die op deze pagina beschreven staan.

Meer informatie over voorwaarden?

Lees de blogposts over algemene voorwaarden. Daar leer je van alles over het gebruik van voorwaarden. Maar ook over de mogelijkheden voor ín die voorwaarden. De manieren waarop je ze kunt wijzigen. En het nut ervan. Maar je kunt AdviesJurist ook volgen via sociale media! Daar ontvang je wekelijks handige tips. Onder andere over algemene voorwaarden. En die tips zijn nog leuk om te lezen ook! In tegenstelling tot algemene voorwaarden, meestal..

Volg AdviesJurist op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Lees blogs over algemene voorwaarden

Kom meer te weten over het gebruik en de inhoud van algemene voorwaarden.

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Heb je vragen? Bel, e-mail of whatsapp naar AdviesJurist voor meer informatie over voorwaarden.

Neem contact op

Maak zelf eigen algemene voorwaarden

Maak gebruik van een van de AdviesJurist-bouwpakketten of vraag op maat advies aan.

Lees meer

Handige facts

  • Je mag algemene voorwaarden wijzigen. AdviesJurist heeft de voorwaarden in 2019, 2020 en 2021 geüpdatet. Gewijzigde voorwaarden kun je voor nieuwe contracten gebruiken. Voor lopende contracten is het nodig om te checken hoeveel vrijheid je hebt om de voorwaarden te wijzigen.
  • Algemene voorwaarden kun je van toepassing verklaren op alle volgende overeenkomsten. Voor de volledigheid is het natuurlijk wel handig om de voorwaarden bij iedere nieuwe offerte mee te leveren.
  • In een offerte mag je ook afwijken van je eigen voorwaarden. Dan gelden de afspraken in de offerte boven de afspraken in de voorwaarden.