BLOGS

BLOGS

Een veel besproken onderwerp. En die hoge boetes.. die wil jij het liefst voorkomen! Lees hier hoe jij dat praktisch aan kunt pakken. Toegankelijk en begrijpelijk. Ook voor jouw organisatie.

AVG, cookies, telemarketing: je leest het allemaal in deze blogposts.

Als werkgever maak je afspraken met je medewerkers. Daarbij wil je je natuurlijk houden aan wetten en regels die voor jou gelden. Maar wat betekent dat voor jou? Voldoet de arbeidsovereenkomst die je altijd gebruikt aan deze regels?

Lees meer over de verschillende onderwerpen in deze blogs.

Persoonsgegevens delen met Amerika en Google Analytics

Google Analytics verboden?

Bespreek direct jouw situatie met een jurist Is het gebruik van Google Analytics verboden? Persoonsgegevens uitwisselen naar de Verenigde Staten...

Lees verder

Bij ondernemen hoort risico’s nemen. Maar die risico’s kun je natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Hoe je dat doet? Weten welke regels voor jou gelden en hoe je dat op een juiste manier kan inzetten voor jouw onderneming.

Je leest tips en tricks voor jouw onderneming in deze blogs.

Een contract of voorwaarden Advies Jurist

Algemene leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden, algemene voorwaarden of juist algemene leveringsvoorwaarden? Voorwaarden: ik zal het iedere ondernemer blijven aanbevelen. Of je nou producten verkoopt...

Lees verder
korting van voor prijzen

van-voor prijzen

Van-voor prijzen. Ben je er al eens ingetuind? Wij Nederlanders zijn gek op koopjes. Sale, uitverkoop, black friday, btw-vrij. Allerlei...

Lees verder

Vragen? AdviesJurist helpt je graag op weg met praktisch juridisch advies waar je direct in de praktijk me aan de slag kunt!

Demi Grandiek Adviesjurist en Privacy Professional

AdviesJurist
&
Privacy Professional

Demi Grandiek

Het overbrengen van kennis op een manier die past bij de organisatie, zorgt ervoor dat organisaties zelf tot inzichten komen.

UITGELICHTE BLOGPOSTS
ADVIESPAKKETTEN

Kies een van de adviespakketten

Klik hier
WAT VINDEN ANDEREN?

Duidelijke voorwaarden en afspraken met klanten vind ik belangrijk. Dat is gelukt met de laagdrempelige algemene voorwaarden van AdviesJurist. Zo weet ik waar ik aan toe ben en mijn klanten ook.

Martijn Rootjes

logo rootjes hoveniers